opinie KOMENTARZE i

GABRYSIA & DAREK

dodane: 22 marzec 2016 Wrocław

Nie widzieliśmy Tomka wcześniej nigdzie na żywo, ale po zapoznaniu się z materiałem i informacjami na stronie plus wymiana dwóch wiadomości przesądziła o tym, że się decydujemy. Wspominał gdzieś w materiale, że gwarantuje 99% zadowolonych uczestników zabawy. Nam to wystarczyło, ponieważ wszystkich nikt nie jest w stanie zadowolić i dobrze o tym wiemy. Decyzja była dobra, tak więc jeśli szukacie dobrego dj’a, to polecamy!

 

ŻANETA

dodane: 4 marzec 2016 Jarocin

Goście zadowoleni, było super. Dziękuje bardzo za prowadzenie mojej osiemnastki. Jeśli będzie jakaś następna impreza to odezwie się do Pana.

Jeszcze raz bardzo dziękuję. Żaneta

 

ASIA & DAMIAN

dodane: 16 styczeń 2016 Poznań

Troszkę późno się zebraliśmy, ale lepiej późno… :)

Dziękujemy za wspaniałe wesele. Muzyka, prowadzenie i ten głos… :)

My i nasi goście szczerze polecamy a decyzja należy oczywiście do zainteresowanych :)

Plusik też za światełka, które robią bardzo piękny klimat, ale nie męczą nawet przy długiej zabawie.

Dziękujemy Tomku raz jeszcze i pozdrawiamy !

 

MARTA & PIOTR

dodane: 02 grudzień 2015 Ostrów Wielkopolski

Bardzo miła, fajna współpraca. Polecamy w 100%. Dla Nas ważnym argumentem, który przemawiał za wyborem Tomka była możliwość ustalenia sobie jak ma przebiegać wesele. Zabawy mogliśmy wybrać sami, repertuar był idealny, tak więc My jesteśmy zadowoleni.

ANECZKA & WOJTEK

dodane: 22 listopad 2015 Konin

Dziękujemy i pozdrawiamy. Było wspaniale, pogoda, muzyka i tańce do rana :)

Jak będziemy organizować jakąś rodzinną imprezkę to na pewno się odezwiemy.

ALICJA & MANIEK

dodane: 10 listopad 2015 Gostyń

Nic nowego nie napiszemy :) Muzyka dobrana niesamowicie, zabawy integrujące obie rodziny i bardzo sympatyczna współpraca. Nie ważne czy na parkiecie są 20 czy 50latki, nikt nie narzekał, no może jedynie na to, że szybko się zrobiło rano ;P

JULKA & TOMEK

dodane: 23 październik 2015 Rawicz

Wszystko jest ujęte na pierwszej stronie. Profesjonalizm przede wszystkim. My potwierdzamy i na pewno jeszcze skorzystamy z Twoich usług  Utworki idealnie pasujące do sytuacji panującej na parkiecie, zabawy prowadzone ze smakiem. Dj i wodzirej w jednym. I tego nam było trzeba na wesele.

KASIA & DAWID

dodane: 16 październik 2015 Skalmierzyce

Witamy. Tak komentarz nie odda tego klimatu jaki jest na weselu. Pełno tu opinii, więc cóż jeszcze można dodać… Najważniejsze sprawy to dobór muzyki, prezencja i to coś

Pozdrawiamy.

NATALIA & EMIL

dodane: 11 październik 2015 Poznań

Przejrzałam komentarze z tych lat, które są tutaj dodane i mało się mówi o tym, że Pan Wodniczak działa legalnie !!! Rachunek za usługę, oryginalne płyty to dla mnie już jest pełen profesjonalizm. Nie sztuka ściągnąć z internetu kilka set utworów i ogłaszać się jako profesjonalny dj na wesele czy inne imprezy.

Dziękujemy i pozdrawiamy.

SYLWIA & BARTOSZ

dodane: 02 październik 2015 Ostrów Wlkp

Dziękujemy Tomku za supcio wesele :) Pamiętaj, że grasz u mojej siostry

Do zobaczonka !

ANETA & MARIUSZ

dodane: 23 wrzesień 2015 Wieruszów

No i niestety już po weselu :( Mamy porównanie, bo byliśmy ostatnio na dwóch weselach gdzie grał dj no i jesteśmy zadowoleni z wyboru. To co wyróżniało Tomka to super muzyka, która porywała wszystkich na parkiet oraz ogólna prezencja. Widać, że profesjonalnie podchodzi do tematu i dlatego z czystym sumieniem możemy polecić go innym zainteresowanym :)

CZESIA & PIOTR

dodane: 14 wrzesień 2015 Wrocław

Zespół czy dj ? , dj czy zespół ? To był temat numer jeden przed weselem. Rodzice oczywiście zespół, ale postawiliśmy się i wybraliśmy dj’a. No i co usłyszeliśmy po weselu od rodziców ? Dzieci skąd wyście wzięli takiego zaje… dj’a ? Każda następna impreza rodzinna jest obsługiwana przez tego Pana  Dzięki wielkie !

OLEK

dodane: 03 wrzesień 2015 Odolanów

Najlepsza impreza urodzinowa !!! Średnia wieku 40-50 lat a chłopak poradził sobie idealnie.

I muszę się zgłosić po te utworki bo to było coś pięknego.

KASIA & PRZEMEK

dodane: 30 sierpień 2015 Ostrzeszów

Wymiana dwóch, trzech maili i już było wiadomo, że jesteśmy zdecydowani. Później było tylko lepiej. Indywidualne podejście bardzo nam się spodobało. Wesele było naprawdę cudne. Ta zazdrość w oczach koleżanek, bezcenna, hehe. Pozdrawiamy

ASIA & ADAM

dodane: 24 sierpień 2015 Kalisz

Wesele w dzień dziecka ! No i wszyscy wybawili się jak dzieci :) Fajnie poprowadzone zabawy i muzyka, która sama porywała na parkiet. Jeszcze raz Dziękujemy

KASIA & PRZEMO

dodane: 15 sierpień 2015 Poznań

Szczerze polecamy. Fajne jest to, że wszystko co jest napisane na stronie sprawdza się w praktyce. Życzymy dużo sukcesów.

MAJA & JANUSZ

dodane: 11 sierpień 2015 Ostrów Wielkopolski

Polecamy każdemu co szuka dj na wesele.

Na weselu liczy się dobra zabawa i zadowoleni goście a tego tutaj nie brakowało !

 

MIRKA & SEBASTIAN

dodane: 13 lipiec 2015 Kępno

U nas wyglądało to tak, że znaleźliśmy stronę wodniczak.pl w internecie, weszliśmy, poczytaliśmy opinie, napisaliśmy z zapytaniem o termin. Kiedy dostaliśmy odpowiedź, że termin jest wolny nie zastanawialiśmy się i przystąpiliśmy do etapu załatwiania umowy. Bardzo miła obsługa, zarówno Nas jak i wesela :)

GOŚKA & PRZEMO

dodane: 03 lipiec 2015 Poznań

Idealny dj na wesele. Muzyczka dobierana do sytuacji w 100%. Nikt tu wcześniej o tym nie wspomniał, albo nie doczytałam, ale dla Nas ważne było, aby dj był legalny czyli oryginalne płytki. Mieliśmy w okolicy sytuację gdzie wesele zostało przerwane ponieważ była kontrola i dj wszystkie utworki miał ściągnięte z internetu. Tak więc uważajcie przyszli nowożeńcy kogo bierzecie na swoje wesele.

HANNA & RADEK

dodane: 02 lipiec 2015 Ostrów Wlkp

Witamy! No niestety pogoda nie dopisała, lało cały czas, ale na szczęście na parkiecie gorące rytmy, które pozwalały zapomnieć o tej wstrętnej pogodzie. Muzyka była dla wszystkich i wszyscy się bawili. Tyle chcieliśmy i tyle było. Pozdrawiamy

ALEKSANDRA & ADAM

dodane: 28 czerwiec 2015 Wrocław

Tu Ola i Adam, My również dziękujemy za prowadzenie naszego wesela i oprawę muzyczną.

Nikt nie marudził, więc imprezę można uznać za udaną.

MONIA & MARCEL

dodane: 16 czerwiec 2015 Wrocław

Dziękujemy, ale mamy jedną uwagę, a mianowicie:

ZA KRÓTKO !!! przynajmniej dzień dłużej impreza powinna trwać  :-)

 

DANKA & DARIUSZ

dodane: 14 czerwiec 2015 Kępno

Witamy i dziękujemy za to, że nasze wesele było takie jak miało być.

Utworki idealne, nogi bolały czyli według nas impreza udana. Pozdrawiamy

BASIA & REMIK

dodane: 09 czerwiec 2015 Ostrów Wielkopolski

Panie Tomku jeszcze raz dziękujemy, że udało się Panu być na naszym weselu ,bo wiadomo, że bez Pana to nie to samo. Pewnie się będę powtarzać, ale muzyczka genialna i dobrana idealnie.

MARTA & JANUSZ

dodane: 07 czerwiec 2015 Witaszyce

Witamy i dziękujemy za to, że nasze wesele było takie jak miało być  Muzyczka idealna, nogi bolały czyli według nas impreza udana. Pozdrawiamy.

ANETA & MARIUSZ

dodane: 22 kwiecień 2015 Wieluń

Chcieliśmy z mężem gorąco podziękować Panu za wspaniałą oprawę muzyczną Naszego wesela!!! Pomimo porad ze strony znajomych i rodziny, że na wesele najlepiej wziąć zespół muzyczny, zdecydowaliśmy się na dj i był to strzał w dziesiątkę, a Ci którzy sceptycznie podchodzili do tego pomysłu już w trakcie wesela gratulowali Nam wyboru jakim był Pan Tomek. Pełen profesjonalizm!!! Szczerze polecamy!!!

MARZENA & PAWEŁ

dodane: 1 marzec 2016 Krotoszyn

Witamy. Mimo, że nie chcieliśmy na weselu zabaw, bo to trochę takie mało modne nam się wydaje to wcale nie żałujemy :)

Tomek nadrobił wszystko muzyką. Stare, dobre kawałki jak i nowości, które wszyscy znają.

Bez żadnego wydziwiania. Miło, lekko i przyjemnie :)

Dziękujemy i proszę dać znać jak będziesz grać na jakiejś otwartej imprezie to chętnie wpadniemy :)

stat4u
opinie KOMENTARZE i